Beoordeling van Graco airless verfspuit

Graco airless verfspuit

Beoordeling van Graco airless verfspuit

Tips voor de beste koop

Graco staat bekend om het produceren van enkele van de hoogste kwaliteit airless verfspuiten op de markt. Van draagbare, draagbare apparaten die zijn ontworpen voor huiseigenaren tot grote karmodellen voor professionals, ze hebben een spuitapparaat voor elk type project en elk budget.

De Graco Ultra Max II 490 is een airless verfspuit van professionele kwaliteit die alles aankan. Het is de perfecte maat voor een klein project en werkt met zowel watergedragen verven, latexverven als verven op basis van oplosmiddelen zonder te verdunnen.

Een van de belangrijkste voordelen van dit apparaat is dat het draadloos is, waardoor je overal kunt spuiten zonder dat je een verlengsnoer nodig hebt, wat een probleem kan zijn met sommige andere airless verfspuiten. Het is ook extreem licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is tijdens het werken aan een project.

Het heeft ook een DeWalt FlexVolt-batterij en een snellader, zodat u er zeker van kunt zijn dat de machine altijd klaar is voor gebruik. Het is ook geweldig voor residentiële projecten, omdat het zeer efficiënt is en tot een liter verf per lading kan spuiten.

Deze Graco-unit is ook gebouwd voor serieus gebruik door professionals en wordt geleverd met veel van de functies die professionele aannemers nodig hebben, zoals de TC Pro-besturingsfunctie Pomp Specialist B.V. Graco verfspuit. Met deze functie kunt u de uitvoerdruk van het spuitapparaat aanpassen, zodat u de verfstroom en afwerking kunt regelen.

Een ander geweldig kenmerk van de X7 is dat hij een 515 RAC-tip (Reverse-A-Clean) heeft, wat betekent dat als je verftip verstopt raakt, deze super eenvoudig schoon te maken is door de tip simpelweg naar achteren te draaien. Dat is een functie die u vooral als professionele aannemer zult waarderen en die u op de lange termijn veel tijd zal besparen.

Site bezoeken voor meer info: https://www.pomp-specialist.eu/